Informatie omtrent de 14 dagen zichtgarantie, alsmede de Algemene garantie.
Bij Twr-trading heeft u, naast de Algemene garantie, 14 kalenderdagen zicht en retourgarantie op al uw aankopen volgens de door ons gehanteerde Algemene Voorwaarden
Heeft U verzendingskosten betaald voor ontvangst dan worden deze vergoed, retour zenden is voor eigen rekening.
Dit betekent dat u na ontvangst de producten zonder reden kan terugsturen binnen 14 kalenderdagen en dat wordt de betaling binnen 7 werkdagen teruggeboekt. Natuurlijk heeft u ook recht op een garantie termijn van maximaal tot 12 maanden na ontvangst van het artikel.
Of het product nou beschadigd of onbeschadigd u bereikt, u kunt deze altijd retour sturen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen wij u naar het hoofdstuk Garantie hieronder. U kunt natuurlijk altijd even mailen of bellen met ons, Tom 06-12999639 voor verdere uitleg.
 
De retour gezonden artikelen worden bij ontvangst door twr-trading beoordeeld op de garantie bepalingen. Bij retour ontvangen beschadigde, geopende dan wel gebruikte artikelen uit ons assortiment radiografisch speelgoed kunt u geen aanspraak maken op de 14 dagen retour garantie met restitutie van uw aankoop bedrag.

Wij adviseren u bij twijfel eerst contact op te nemen met onze klantenservice door zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen een e-mail te sturen met uw vragen. Wij zullen u doorgaans binnen 1 werkdag terug berichten, doch uiterlijk binnen 1 week.
Klantenservice: 06-12999639 (Tom Rinkes) 

Eigen Reparatieservice

TWR heeft eigen reparateurs, waardoor u zeker kunt zijn van een snelle reparatieservice, mocht dit onverhoopt nodig zijn. In het algemeen worden producten binnen 1 a 2 weken gerepareerd.

Garantie

Wij raden u aan om altijd, ook na jaren gebruik, contact op te nemen bij een defect zodat wij kunnen bepalen of dit defect wel mag / kan voorkomen bij een van onze producten. Alles waarvan U vindt dat dit garantie hoort te zijn kunt u melden, in overleg worden de problemen opgelost.
De retourzending dient altijd van tevoren per email te worden aangemeld. De verzender ontvangt daarop een email en / of ticketnummer, indien het laatste dat bij de adressering op de retourzending vermeldt dient te worden.
Voor alle artikelen geldt een standaard minimale garantietermijn van 6 maand. Tenzij TWR-TRADING anders besluit / indien nodig dan wordt deze verlengt naar een termijn die gepast is bij het defect. Dus ook naar bijv. een jaar kunt u sommige gevallen aanspraak maken op de Garantie.
TWR-TRADING heeft ten alle tijden het retour- of garantierecht en termijn aan te passen op de manier dat deze dit toepasselijk vindt op de desbetreffende situatie.
Aanwijzingen via de mail dienen door de koper opgevolgd te worden betreffende retourneren en repareren van het desbetreffende artikel.
TWR-TRADING heeft ten minste een termijn van 1 a 2 weken om het product te repareren voordat er een nieuw product of geld terug garantie in werking treedt.
De, onder zichtgarantie, retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking, deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur. De klant krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag terug.
Er kan restitutie verleend worden op verzendkosten, dit gebeurt in goed overleg.
Deze teruggavegarantie geldt niet voor afgeprijsde artikelen, verbruiksartikelen, andere artikelen waarvoor een speciale afspraak is gemaakt of naar 12 maanden. Indien het product niet in de originele verpakking retour gestuurd word vervat de garantie. Er wordt geen garantie gegeven op accu en de rooksimulator van bijv. rc tanks. 

Terugstort termijnen van het aankoopbedrag

De terugstort termijn gaat in op het moment dat uw retourzending door ons is verwerkt. Als u de bestelling heeft betaald met iDEAL of via overschrijving dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten. Het aankoop bedrag van onbeschadigd retour gezonden artikelen wordt altijd op dezelfde rekeningnummer teruggestort van waaruit de bestelling is voldaan. 

Retour zendingen

Volg zorgvuldig de volgende stappen wanneer u besluit artikelen te retourneren.
1. Verpak de artikelen zorgvuldig in een deugdelijke verzend doos met genoeg vulmiddel, zodat de artikelen niet los kunnen bewegen. Het product moet in de orginele verpakking retour verzonden worden.
2. Vermeld het retour adres duidelijk op de verpakking en houdt rekening met vocht tijdens zending.
3. Voeg altijd een kopie van de factuur toe in de verzending bij uw artikelen i.v.m. verwerking bij twr-trading.
4. Wij adviseren u altijd bij uw postagentschap om een aangetekende pakketdienst te vragen. 
Retour adres:
Twr-trading, Elbingstraat 6D, 7418 EP, Deventer, tel.: 06-12999639
VERGEET NIET DUIDELIJK DE GEGEVENS TE VERMELDEN
Alle gegevens onder voorbehoud van typefouten