Kan ik mijn artikelen ook afhalen?
Ja, dat kan. Wij hebben een vestiging in Deventer, waar u op afspraak terecht kunt, Wij zitten aan de Elbingstraat 6D te Deventer. Wilt u langskomen dat gaarne even bellen met 06-12999639. 

 

Wat zijn de bezorgkosten?
Dit hangt van het gewicht af en de plaats van aflevering en betalingswijze, wij hanteren het standaard tarief van de Nederlandse Post (TPG), meer hierover vindt u in de Webwinkel van TWR-TRADING. 

 

Wat moet ik doen wanneer een product defect is?
U kunt contact opnemen, bij voorkeur via email op info@twr-trading.nl, hierna ontvangt u van ons bericht over hoe verder te handelen.
Telefonisch kan ook, Tom Rinkes 06-12999639. 
 
Hoe kan ik de bestelling betalen?
TWR-TRADING heeft alle mogelijke Internet betaalopties, zoals vooruit betalen, Rembours, en natuurlijk afhalen in Deventer. 
 
Wanneer ik een product aan de deur wil afrekenen zijn er dan extra kosten?
Ja, de rembourskosten zijn €8,95 bovenop het geldende vrachttarief. Mocht u een rembourszending weigeren worden de verzendkosten in rekening gebracht. 
 
Hoe snel worden de producten uitgeleverd?
Al onze producten komen, normaliter, 2 werkdagen na ontvangst van betaling bij U aan. U wordt hierover geïnformeerd als het langer duurt. 
 
Komen er na mijn bestelling nog extra kosten bij?
Nee, wij willen onze site zo duidelijk mogelijk houden voor u. De bedragen die u ziet op uw bestelling betaalt u, meer niet. U krijgt dus geen vervelende verrassingen achteraf. 
 
Kan ik een tijdstip aangeven van bezorging?
Helaas niet, dit is omdat wij werken met externe bezorgers die hun eigen planning hebben, wel proberen wij eventuele speciale wensen te vervullen. 
 
Is het mogelijk om een ander bezorgadres op te geven?
Ja, bij uw bestelling kunt u een ander afleveradres opgeven. Leuk voor een verjaardag of als verrassing!. 
 
Ik zoek een artikel en deze kan ik niet vinden op de site, kan TWR-TRADING deze dan ook niet leveren?
Op dit moment hebben wij vele producten op onze site en dit wordt dagelijks uitgebreid. Wij kunnen dus nog veel meer producten leveren dan de getoonde producten. Voor een prijsopgave kunt u een email sturen of contact opnemen met onze medewerkers. 
 
Levert TWR-TRADING ook aan bedrijven?
Wij leveren ook aan bedrijven uit ons assortiment, maar ook op speciaal verzoek. Vraagt u gerust een offerte aan. Ons inkoopteam heeft een netwerk van bronnen en veelal in staat, tegen messcherpe prijzen, u een voorstel te sturen. 
 
Levert TWR-TRADING ook in het buitenland?
Ja, TWR-TRADING levert o.a. ook in België en in andere landen. Vergeet u bij bestellen niet het IBAN en BIC nummer te gebruiken. Betalen onder rembours is niet mogelijk. Voor Duitsland en andere landen gelden andere vrachttarieven. U kunt een email sturen naar TWR-TRADING en wij nemen contact met u op
info@twr-trading.nl 
 
Hoe is het mogelijk dat TWR-TRADING zulke lage prijzen kan hanteren?
Door zeer hoge aantallen in te kopen en middels een inkoopteam, dat continu in onderhandeling is over de laagste prijzen in heel Europa, zijn wij in staat, zeer scherpe prijzen neer te zetten. Daarnaast zijn onze handelingskosten relatief laag. 
 
Zijn de artikelen van A kwaliteit?
Alle artikelen, die wij aanbieden, zijn uitvoerig getest en is van absolute A kwaliteit. Voordat wij tot verzending overgaan, worden de artikelen nogmaals gecheckt. U loopt derhalve geen risico. Daarnaast geldt natuurlijk de garantie regeling op al onze producten. 
 
Hoe kan ik TWR-TRADING bereiken?
Bij voorkeur via email, u krijgt het snelst een passende reactie terug. Ons email adres info@twr-trading.nl, Wilt u telefonisch een order doorgeven kan dit natuurlijk ook op telefoonnummer 06-12999639 (op werkdagen van 08:00 - 20:00 uur). 
 
Algemene gegevens:
TWR-TRADING
Elbingstraat 6D
7418 EP Deventer
Email: info@twr-trading.nl
Website: http://www.twr-trading.nl
Mobiel.: 06-12999639 
Bankgegevens:
TWR-TRADING
Rabobank Deventer 11.82.41.311
voor buitenlandse betalingen:
IBAN Nr. NL43 RABO 0118 2413 11
BIC RABONL2U
Nederland