1/16 RC Leopard 2A6 camo BB

1op16 RC Leopard 2A6 camo BB - www.twr-trading.nl 01
1op16 RC Leopard 2A6 camo BB - www.twr-trading.nl 01
1op16 RC Leopard 2A6 camo BB - www.twr-trading.nl 02
1op16 RC Leopard 2A6 camo BB - www.twr-trading.nl 03
1op16 RC Leopard 2A6 camo BB - www.twr-trading.nl 04
1op16 RC Leopard 2A6 camo BB - www.twr-trading.nl 05
1op16 RC Leopard 2A6 camo BB - www.twr-trading.nl 06
1op16 RC Leopard 2A6 camo BB - www.twr-trading.nl 07
Fabrikant twr-trading

"Super kwaliteit en zeer gedetailleerd!"
699,00 €


Preloader

Detailgetrouw op een schaal van 1:16 Met afmetingen van ca. 687x236x200 (LxBxH mm) is de RC Leopard 2A6 Tank ideaal voor de veeleisende modelbouwer.

Deze Pro Edition maakt indruk met een handgemaakte airbrush-afwerking van uitstekende kwaliteit en 2,4 GHz-printplaattechnologie met geïntegreerde luidspreker. Door het hoge gewicht heeft dit model superieure rijeigenschappen, vooral offroad.

De hoogwaardige rupsbanden, aandrijf- en loopwielen, evenals de wegwielen, de onderste romp en de toren zijn gemaakt van metaal. Accessoires zoals bijpassende stickers ronden de replica op schaal perfect af. Bediening en functies Het krachtige model heeft een 2,4 GHz afstandsbediening en ontvanger.

De krachtmotoren met geoptimaliseerd koppel geven de Leopard 2A6 een nauwkeurig en soepel stuursysteem. Metalen tandwielen met robuuste tandwielen en een verbeterde overbrengingsverhouding zorgen voor meer vermogen. Door de proportionele bediening kunt u de tank zeer langzaam starten en de snelheid geleidelijk verhogen.

De Leopard 2A6 beweegt vooruit en achteruit, ook met een bocht naar links en naar rechts. Het kan ook ter plekke naar links of rechts worden gedraaid.

U kunt het pistool optillen en laten zakken en de toren 360 graden draaien (eindeloze rotatie). Verschillende motorgeluiden en rookgassen uit de uitlaatdempers ronden de realistische ervaring af. Details/leveringsomvang 1/16 RC Leopard 2A6 Tank BB Torro Pro-editie Afmetingen: ca. 687x236x200 (LxBxH mm) Gewicht: 8,0 kg Houten kist in munitiekist-look 360° rotatie van het torentje 2,4 GHz proportionele afstandsbediening Metalen tandwielen met motoren met geoptimaliseerd koppel Metalen rails met enkele schakel verbonden met stalen pennen Metalen aandrijf- en loopwielen, wegwielen Metalen onderste romp NiMH accu voor de tank Europese standaard lader 7,2V-400mA inbegrepen (geef indien nodig een andere lader aan) Opladen via laadbus (tank hoeft niet geopend te worden om te laden) Rookgenerator, geluidsmodule en stookeenheid 1 fles rookvloeistof Set kleine onderdelen/accessoires

Producthandleiding in het Engels en in het Duits Klaar om te rennen Eigenschappen Kleur: Mediterrane zomercamo Sporen: Metalen sporen Wegwielen: Metalen racewielen Oponthoud: Torsiestangophanging Torentje Ring: 360° revolverring Torentje: metalen torentje Onderste romp: Metalen onderste romp Versnellingsbak: Stalen versnellingsbak Schaal: 1/16 Specificatie: Klaar om te rennen rijdende en stationaire wielen: Metalen wielen tuimelbalk: Metaal Editie: functie: BB

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.